PROFESIONALNI SOKOVNIK

Čisto in bogato sočenje sadja in zelenjave s 100-odstotno ohranitvijo hranilnih snovi v kratkem času in brez napora

DANES 50% POPUST

€198 €99,00

Pozor! Posebna ponudba za samo 99 € z 48-urno ekspresno dostavo in plačilom po povzetju Velja do danes 12/06/2024 a v dôsledku nadmerného dopytu po produktoch

SADNI IN ZELENJAVNI SOKOVI ALI PIREJI V NEKAJ MINUTAH

EKSKLUZIVNA PONUDBA 50-odstotni popust

17 enot je še vedno na voljo

Kaj je poleti lahko boljšega od svežega sadnega soka ali zelenjavnega smoothija? Treba je tudi povedati, da so komercialni smoothiji, tako kot domači, polni sladkorjev in konzervansov, ki lahko poslabšajo našo telesno pripravljenost.


Rešitev v teh primerih je uživanje svežih, okusnih sokov in izvlečkov s 100-odstotno naravnimi sestavinami brez dodanega sladkorja ali zunanjih konzervansov.

Inovativni sokovnik XL JUICER zaradi svoje visoke zmogljivosti in koncepta obrnjenega sita ujame vsako kapljico sadja in zelenjave. Glede na vrsto sadja ali zelenjave iztisne do 2 litra soka v enem prehodu, ne da bi bilo treba izprazniti posodo za pulpo. Poleg tega lahko izbirate med dvema stopnjama moči, zaradi česar je centrifuga Vitabella primerna za trša živila, kot so korenje, krompir ali jabolka.

Z današnjo ponudbo jo dobite s plačilom po povzetju za samo 99 €!

KAKO NAROČITI SOKOVNIK XL?

Preprosto pustite svoje podatke v spodnjem obrazcu, da vas bo kontaktiral naš operater in vam pojasnil vse podrobnosti o izdelku.
NE PLAČUJETE NAROČNINE!

NAŠE GARANCIJA

ODLOČILI SMO SE, DA VAM PONUDIMO 14-DNEVNO GARANCIJO ZA VRAČILO DENARJA

To pomeni, da vam bomo ob vračilu blaga v 14 dneh vrnili ves denar.

PREGLEDI NAŠIH STRANK

4,9

836 Recenzije

Elizabeta Eržen ✅

5/5

Nakup je preverjen na 14/04/2022

Dobro razmerje med ceno in kakovostjo, količina proizvedenega soka je dobra (očitno je odvisna od vrste uporabljenega sadja ali zelenjave), odpadki niso preveč mokri. Če uporabite hladno sadje iz hladilnika, je sok svež, saj ga rezila ne segrevajo.

Elisa Ekart ✅

4.5/5

Nakup je preverjen na 26/04/2022

Centrifuga je prispela pravočasno, je odličen izdelek, enostaven za uporabo in ga ni težko očistiti. Za zelenjavo, ki vsebuje manj soka, jo vstavim med sadje. (Priporočam jo ljubiteljem sadja in zelenjave, kot sem jaz. Tudi moji družini so bili všeč tisti, ki sem jih naredila.

Alena Erker ✅

4.5/5

Nakup je preverjen na 26/04/2022

Sem ljubiteljica lahkega kuhanja in ta izdelek sem izbrala za eksperimentiranje z novimi poletnimi recepti z zelenjavo. Odlično rokovanje, enostavna uporaba in največji možni izkoristek! Cena je odlična, prav tako kakovost!

XL JUICER

Inovativen sokovnik za vsakodnevno uživanje v svežih sadnih in zelenjavnih sokovih

IZPOLNITE OBRAZEC ZA NAROČILO

Nato vas bo kontaktiral eden od naših svetovalcev, ki vam bo pomagal popolnoma brezplačno.

PREBERITE POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Cena s 50-odstotnim popustom je le 99 € namesto 198 €

Preprosto izpolnite uradni obrazec in vnesite zahtevane podatke, kot so ime, priimek in telefonska številka. Služba za pomoč strankam vas bo kontaktirala po telefonu in potrdila vaše naročilo in naslov za pošiljanje. V 48 delovnih urah bo izdelek dostavljen na naslov, ki ste ga navedli, plačali pa ga boste ob dostavi.

Dostava je popolnoma brezplačna po vsej Italiji!

Od trenutka oddaje naročila bo izdelek dostavljen na vaš dom v 24/48 delovnih urah.

Seveda lahko našemu kurirju plačate neposredno ob dostavi.

This site is not a part of the FACEBOOK Website or FACEBOOK Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.