AIR OVEN®

Ocena strank 4,9/5

5/5

PEČICA IN CVRTNIK 3-V-1 S PROSTORNINO 12 LITROV

Cvrtje, praženje in sušenje!

Frigge, arrostisce, ed essicca!

V PONUDBI NA 149€
NAMESTO 298€

DOSTOPNOST
5 KOSOV V PONUDBI 50%

Certificirana kakovost izdelka

Hitra dostava

Jamstvo zadovoljstva

100 % varen nakup

KUHANJE ŠE NIKOLI NI BILO TAKO PREPROSTO IN ZDRAVO

Z Air Oven si lahko privoščite sočne, okusne in slastne jedi hitre prehrane brez maščobe! Ocvrite lahko izjemno hrustljave piščančje palčke, svinjsko pečenko, čips ali uporabite funkcijo sušilnika za pripravo dehidrirane zelenjave brez dodane maščobe!

Za razliko od drugih, tudi dražjih cvrtnikov ima že vključenih več dodatkov, ki jih zato ni treba kupovati posebej (vrtljiva košara za krompirček, nabodalo za piščanca in kolesca za nabodala, ki omogočajo hkratno pripravo različnih jedi).

Prednastavljeni načini

9 načinov kuhanja za pripravo vseh vrst hrane. Na zaslonu LED na dotik jih lahko priročno izberete

Kroženje zraka

Zagotavlja učinkovito kroženje zraka, kar omogoča hitro in enakomerno cvrtje, peko na žaru, praženje in tudi dehidracijo hrane.

Nastavljena temperatura

Temperaturno območje med 65 in 205 °C. Z njim lahko v rekordnem času in z nezamenljivim okusom spečete celega piščanca, dehidrirate sadje ali zelenjavo ter spečete ribe in meso.

Darilni dodatki

NAROČI ZDAJ

Izkoristite ponudbo s 50-odstotnim popustom

PONUDBA SAMO 129 € NAMESTO 256 €
Hitra dostava in plačilo ob dostavi

KAKO LAHKO NAROČIM?

V spodnjem obrazcu pustite svoje podatke, da vas bo kontaktiral naš operater, ki vam bo pojasnil vse podrobnosti o izdelku.
Brez vnaprejšnjega plačila!

OCENE STRANK

Elizabeta Eržen ✅

4.6/5

“Robustna, a prostorsko varčna pečica s pravo mero moči za dolgotrajno delo. V primerjavi z drugimi pečicami je tiha. Na voljo je nič manj kot 10 prednastavljenih načinov, ki omogočajo peko rib, piščanca, ocvrte hrane in številnih drugih stvari. Priložena dodatna oprema vam omogoča, da lahko naredite vse to. Popolnoma zadovoljen.”

Elisa Ekart ✅

5/5

“Ta pečica mi je spremenila življenje!!! Ocvrtki so lepo hrustljavi in zlati, predvsem pa brez maščobe. Ocvrta riba jih pripravi do popolnosti. Za nameček sem imel včeraj priložnost speči celega piščanca, res ga je enakomerno spekla, saj je opremljena z vilicami in se sama vrti. Resnično ga priporočam.”

Alena Erker ✅

5/5

“Ta dragulj sem danes prejela v dar od svojega moža. Imeli smo star zračni cvrtnik, ki je bil premajhen za vso družino. S tem lahko pripravim hrano tudi za goste.”

Naročite zdaj in prejmite 1 AIR OVEN® s 50-odstotnim popustom

Brezplačna dostava v 24/48 urah in plačilo ob dostavi

ZA 149€

NAMESTO 298€

DOSTOPNOST
5 KOSOV V PONUDBI 50%

IZPOLNITE OBRAZEC ZA ODDAJO NAROČILA

Nato vas bo kontaktiral eden od naših svetovalcev, ki vam bo pomagal popolnoma brezplačno.

PREBERITE POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Cena s 50-odstotnim popustom je le 149 € namesto 298 €

Preprosto izpolnite uradni obrazec in vnesite zahtevane podatke, kot so ime, priimek in telefonska številka. Služba za pomoč strankam vas bo kontaktirala po telefonu in potrdila vaše naročilo in naslov za pošiljanje. V 48 delovnih urah bo izdelek dostavljen na naslov, ki ste ga navedli, plačali pa ga boste ob dostavi.

Dostava je popolnoma brezplačna po vsej Italiji!

Od trenutka oddaje naročila bo izdelek dostavljen na vaš dom v 24/48 delovnih urah.

Seveda lahko našemu kurirju plačate neposredno ob dostavi.

This site is not a part of the FACEBOOK Website or FACEBOOK Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

DISCLAIMER: I risultati sono soggettivi e possono variare in base a molteplici fattori personali. Il risultato non è garantito e gli esiti possono variare. Ogni prodotto esposto sul nostro sito ha la propria regolamentazione di riferimento sulle condizioni di vendita riguardanti reso, rimborso e diritto di recesso per legge (entro 14 giorni).